Logo

Семинар по прилагане Харта на основните права на ЕС

 • Уважаеми колеги и колежки,

  Честита Нова 2020г. с пожелание от мен и Управителния съвет на Асоциацията за успешна и ползотворна година и много нови начинания, полезни и приятни за всички нас!

  Изпращам покана за участие в два форума, които се организират в Италия през м. февруари 2020г.

  Първият е семинар, за който ще бъде извърше подбор от желаещите, поради това, че от българска страна могат да присъстват 10 адвоката, които са подали СV, Мотивационно писмо и попълнили нужния формуляр на англ. език. Разноските се поемат от организаторите, като се връща една малка част като самоучастие, съгласно проекта.

  Второто обучение, което ще се проведе в Спа- център в гр. Боарио е от 23 до 25.02.2020г. включително е отворено за всеки, който желае да присъства, като се заплаща от участниците.

  Колегата от Милано- адв. Ганчева е организирала нощувките, изхранването и пътуването на преференциални цени, които можете да видите във Формуляра за регистрация.

  Желаещите, извън одобрените 10 човека могат да за присъстват на първото обучение, като обаче си заплатят пътя и нощувките за това. Одобрените 10 човека могат да продължат обучението си и по втория семинар, като си заплатят единствено сумата за нощувките на база HB в хотела в Боарио.

  Самото обучение на двете събития също е безплатно.

  Моля при нужда от допълнителни разяснения да зададете вашите въпроси или по имейла, или на посочените по-долу телефони на Председателя на АЖА.

  Срокът за кандидатстване на първото събитие е 12.01.2020г., а за второто- до 28.01.2020г. чрез подаване на формуляра и заплащане на 50% от сумата от посочените опции.

  Допълнителна информация можете да намерите на Facebook страницата:
  https://www.facebook.com/Адвокати-за-права-Lawyers4Rights-111529967001024/

  Формуляра за участие в първото обучение можете да намерите на посочения по-долу адрес:

  https://lawyers4rights.eu/application-form/
  адв. Елка Пороминска - Председател на АСОЦИАЦИЯТА ЗА ЖЕНИТЕ- АДВОКАТИ
  +359 888 88 0819
  +359 879 292 242